14 maj 2009

AVTALET ÄR UNDERTECKNAT
Gårdagens träff med Telia resulterade i att BIT kunde underteckna ett 7 årigt avtal, innefattande ett tjänstepaket bestående av hypersnabbt bredband 100 Mbit/s, högkvalitativ digital television, 18 kanaler (kanalpaket ”Lagom”), samt IP telefoni. Detta till ett pris av 314 kr/månad. Efter bindningstiden reduceras priset med 90 kr/månad eftersom fiberanslutningen är betalt.

Telia erbjuder en provtid om 2 månader av kanalpaket ”Stor” efter det att samtliga medlemmar har fått sin fiberanslutning. För de medlemmar som därefter väljer kanalpaket ”Stor”, 38 kanaler, tillkommer en avgift om 70 kr/månad.

Samtliga ovanstående priser är inkl. moms.

 Telia överlämnar nu vår medlemslista till nätplaneraren Skanova för verkställighet.

ATT BYGGA BOSTADSNÄT
Styrelsen har beslutat, efter offertgenomgång, att välja El-Tel Networks som samarbetpartner för de medlemmar som önskar hjälp med installationen av fastighetsnätverket som åligger fastighetsägaren.

BIT har efter förhandling lyckats att avsevärt sänka tidigare offererad prisnivå.

 El-Tel Networks är den entreprenör som Skanova anlitat för att fibrisera Svartbjörnsbyn. Goda samordningseffekter kan därför uppnås.

Fastighetsägaren betalar direkt till entreprenören för utfört arbete och kan enligt skatteverket nyttja ROT-avdrag , se nedan under ”7 april 2009”.

Klicka >> HÄR << för mer information.

 /Christer